En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Merdivenin kapısının hariçya güzel açılması gerekir. Kaldırıma sağlıklı açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını sağlar.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık yapıyor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın bapmızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni maksat midein hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini sağlamalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın bapları gibi bina eminği planının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı haza katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parderi.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Husus 3- Kaçış merdiveni örgünın haricinde kalabilir. Fakat bununla ait uyulması gereken kimi kurallar bulunan. örneğin; bir yapının veya binanın yüksekliği 21.50 metreden bir tomar ise yapı dışına yalınlık merdiven mimarilmasına müsaade verilmemektedir.

Yangın bapsı nasıl bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları nizamlı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının arama edilmesini içerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve Yangın çıkış kapısı istanbul fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yeğin ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat peşışını getirmektedir.

Report this wiki page